bGH rectangles

Digital Sales As a Service – Digitaaliset myyntijoukkosi valmiina toimimaan

Kun haluat optimoida digitaalista myyntiäsi, tulee jokaisen kanavan toimia yhdessä osana kokonaisuutta.

Enemmän kuin osiensa summa

Markkinoinnin automaatioita, Facebook-mainontaa, konversio-optimointia, Google Adseja, analytiikkaa, hakukoneita… Tehokkaimmillaan digitaalinen myynti koostuu useasta eri osa-alueesta, joissa tieto siirtyy nopeasti alustasta toiseen ja viestintä kuljettaa asiakasta kohti haluttua lopputulosta.

Yhä harvemmissa tapauksissa ainoastaan yhdessä kanavassa tapahtuva markkinointi tuo mitään tuloksia. Ei ole mitenkään harvinaista, että muutamien kymppienkin ostopäätökseen saatetaan vaatia yli kymmenen kosketusta asiakkaaseen ja vielä viidessä eri kanavassa. Jos haluat pärjätä monikanavaisessa kilpailussa, tarvitset tiimiisi usean eri osaamisalueen tekijöitä ja vähintään yhden henkilön, joka oikeasti ymmärtää miten näitä eri osa-alueita johdetaan tehokkaasti.

DSAAS (Digital Sales As A Service) on palvelu, jonka avulla varmistat digitaalisen myyntikoneistosi olevan kykenevä taistelemaan kärkisijoista.

Digitaalinen myynti palveluna – suunnitelmista myyntiraporttiin

Suunnittelemme, optimoimme ja raportoimme digitaalista myyntiäsi eri kanavissa. Kaikki strategiset päätökset teemme yhdessä markkinointitiiminne / johtonne (ohjausryhmän) kanssa.

Tuomme yhteistyössämme esiin eri kanavien ja laitteiden tarjoamat uusimmat mahdollisuudet ja pyrimme luomaan nopeiden kokeilujen ympäristön, jotta myyntiin saadaan lisää kulmakerrointa.

Kun puhutaan digitaalisesta myynnistä konkretian tasolla, tulee operatiivisen toiminnan johtajalla olla kyky hahmottaa kokonaisuus käytettävien kanavien osalta. Valitettavan usein tämä on yritysten Akilleen kantapää ja valtaosa mahdollisuuksista viimeistellä kauppa jää käyttämättä.

Ostamalla DSAAS-palvelumme tulet huomaamaan, että digitaaliseen myyntiin liittyvät toiminnot tehdään laadukkaasti, oikeassa rytmissä ja asetettuja tavoitteita kunnioittaen.

Sopiiko DSAAS-palvelumme yrityksesi tarpeisiin?

Tämä sivu on osa yrityksemme digitaalista myyntiä. DSAAS-palvelu on tarkoitettu yrityksille, joilla on talon sisällä omaa sisällöntuotantoa ja etsitte luotettavaa asiantuntijatahoa ottamaan vastuuta digitaalisen myynnin toimenpiteistä.

Henkilöstössämme on useita ActiveCampaign, Facebook, Google Ads, Google Analytics ja Hotjar -sertifioituja digitaalisen myynnin tekijöitä.

bGH rectangles