bGH rectangles

bGH Ads Manager – Mainostilien hallinta

Ymmärtämällä miten mainosalustat ja ihmiset toimivat, saadaan pienennettyä luovan työn hävikkiä ja kasvatettua mainonnan tuottoa.

bGH Ads Manager

Mainostilien hallinta vaatii mainostettavan asiakkaan liiketoiminnan, käytettävien alustojen sekä kohderyhmän ymmärtämistä. Mitä useampia erilaisia tilejä hallitaan, sitä parempi on ymmärrys alustojen vaatimuksista ja mahdollisuuksista sekä ihmisten käyttäytymisestä. Valitsemalla bGH Ads Managerin saat käyttöösi osaamiskokonaisuuden, jonka avulla vähennät suunnittelutyön ja luovuuden hävikkiä sekä kasvatat todennäköisyyttäsi onnistua.

bGH Ads Manager -palveluun kuuluu mainonnan optimoinnin lisäksi kampanjoiden suunnittelutyö yhdessä asiakkaan kanssa. Yhdistämällä parhaat psykologiset taktiikat sekä huomioimalla alustakohtaiset tekniset rajoitukset ja mahdollisuudet vältytään tekemästä työtä, jonka toteuttaminen ei ole mahdollista.

Kolmannen osapuolen sertifioinnit

Olemme Googlen ja Facebookin sertifioima kumppani ja panostamme jatkuvasti enemmän heidän kanssaan käytävään vuoropuheluun. Käytännössä partneruus tarkoittaa, että nämä verkkomainonnan jättiläiset ovat hyväksyneet osaamisemme ja hallinnoimme heidän silmissään riittävän suuria budjetteja. Viemme alustojen tarjoamia uusia ominaisuuksia käytäntöön nopeasti. Voit siis luottaa osaamiseemme.

Lue lisää mainostamisesta Googlen verkostoissa.

Lue lisää mainostamisesta Facebookin verkostoissa.

Lue lisää mainostamisesta LinkedInissa.

bGH rectangles