bGH rectangles

Nettisivut myyntiä tukevaksi kanavaksi

Löytyykö nettisivuiltasi olennainen tieto nopeasti?
Onko sivuston kautta helppo ottaa yhteyttä?
Toimiiko sivustosi moitteetta myös mobiililaitteilla?
Hyödynnätkö sivuston kävijädataa myynnin kasvattamisessa?

Mikäli vastasit edes yhteen näistä kysymyksistä jotain muuta kuin ’kyllä’, ota yhteyttä.

Graafinen suunnittelu

Helppo. Yksilöllinen. Käytettävä. Myyvä. Nykyaikainen.

Toimivan sivuston lähtökohtana on tavoitteet ja kohderyhmät huomioiva graafinen ilme. Se herättää luottamusta, parantaa käyttäjäkokemusta ja luo mielikuvaa yrityksestäsi.

Graafikkomme suunnittelee ja toteuttaa sivuston kanssasi. Kun suunnitelmat on tehty ja lyöty lukkoon, voimme aloittaa teknisen toteutuksen.

Tekninen toteutus

Kokemuksemme myötä olemme huomanneet, että on tärkeää viimeistellä graafinen ilme ennen teknistä toteutusta. Näin ollen pysymme aikataulussa ja projektissa ei tarvitse liikkua taaksepäin.

Toteutamme sivuston WordPressillä. Maailman suosituimmalla julkaisujärjestelmällä toteutettujen nettisivujen teksti- ja kuvasisältöjä on helppo päivittää ja muokata. Responsiivisuus on standardi projekteissamme, joten uudet sivusi toimivat moitteetta myös mobiilissa.

WordPress lisäosineen mahdollistaa miltei rajattomat ominaisuudet nettisivun toteuttamiseen. On tärkeää määrittää, mitä sivustolta minimissään halutaan ja millaisia ominaisuuksia se vaatii. Integraatioiden ja monimutkaisten teknisten kokonaisuuksien rakentaminen on usein työlästä ja aikaavievää verrattuna niistä saataviin hyötyihin. Tällä voi olla suuri merkitys projektin hintaan.

Hinta

Meillä verkkosivujen hinta alkaa 2 500 eurosta. Hintaan vaikuttaa teknisten ominaisuuksien lisäksi sivuston laajuus, sisällön määrä ja graafisen toteutuksen yksityiskohdat. Määrittelemme yhdessä kanssasi tarpeet, kohderyhmät, aikataulut ja muut yksityiskohdat ennen aloittamista. Tämän jälkeen annamme projektille yhden selkeän loppusumman, joka kattaa kaiken alusta julkaisuun asti.

Markkinointi

Jotta uusista sivuista on jotain hyötyä, ihmisten pitää tietää niiden olemassaolosta. Vaikka julkaisemasi sivut ovatkin hakukoneystävälliset ja niihin on asennettu toimiva analytiikka, tulee näitä työkaluja osata käyttää tehokkaasti.

Olemme tehneet vuosien saatossa tulosta kokonaisvaltaisella digimarkkinoinnilla yli toimialarajojen. MaraPlan on kasvattanut merkittävästi liidiensä määrää. Puhdistamo ja Natural Goods Company ovat tehneet markkinoinnistaan mitattavaa ja nostaneet merkittävästi verkkokauppojensa myyntiä. Japa haluaa olla perinteisen alan edelläkävijä ja kasvattaa kansainvälistä jälleenmyyjäverkostoaan digitaalisen myynnin avulla.

Suunnitellun ja myyntiputkiin perustuvan digimarkkinoinnin käytännön toimiin kuuluu esimerkiksi Google AdWords- ja Facebook- mainonnat sekä sähköpostimarkkinointi.

bGH rectangles